Dlaczego mój postęp zniknął?
Twój postęp jest zapisywany na naszych serwerach i powiązany z Twoim kontem Mimo. W większości przypadków, jeśli wygląda na to, że Twój postęp zniknął, oznacza to, że logujesz się na inne konto niż to, którego użyto pierwotnie.
Może się tak zdarzyć, jeśli:
- Użyto innego adresu e-mail
- Zarejestrowano się po raz pierwszy za pomocą Apple, Google lub Facebooka, a teraz użyto innej metody
- Na urządzeniu jest kilka kont Apple ID lub Google
- Niedawno ponownie zainstalowano aplikację i zalogowano się na inne konto
Dobra wiadomość: Twój pierwotny postęp najprawdopodobniej nadal jest zapisany — wystarczy ponownie zalogować się na właściwe konto.
Jeśli próbowano zalogować się ponownie na pierwotne konto, a postęp nadal zniknął, skontaktuj się z nami. Jesteśmy tutaj, aby pomóc!