Możesz usunąć swoje konto Mimo w aplikacji mobilnej, przechodząc do Profilu/Ustawień/Usuń konto. Usunięcie konta powoduje usunięcie wszystkich danych i postępów oraz anuluje subskrypcje zakupione w witrynie Mimo, ale subskrypcje rozpoczęte za pośrednictwem sklepów Apple lub Google pozostają aktywne.
Możesz usunąć swoje konto Mimo w aplikacji mobilnej: przejdź do Profilu > Ustawień (w prawym górnym rogu) > Usuń konto.
Uwaga! Pamiętaj, że usunięcie konta Mimo spowoduje usunięcie wszystkich Twoich danych i postępów oraz sprawi, że aktywna subskrypcja zakupiona w witrynie Mimo stanie się bezużyteczna.
Jeśli subskrypcję Mimo kupiono w sklepie App Store firmy Apple lub Google Play, pozostanie ona aktywna mimo usunięcia konta Mimo! W takim przypadku zapoznaj się z artykułem Jak anulować subskrypcję Mimo?.
Uwaga! Pamiętaj, że usunięcie konta Mimo spowoduje usunięcie wszystkich Twoich danych i postępów oraz sprawi, że aktywna subskrypcja zakupiona w witrynie Mimo stanie się bezużyteczna.
Jeśli subskrypcję Mimo kupiono w sklepie App Store firmy Apple lub Google Play, pozostanie ona aktywna mimo usunięcia konta Mimo! W takim przypadku zapoznaj się z artykułem Jak anulować subskrypcję Mimo?.